Over de Heerenzitting Den Bosch

Great entertainment by our very special guests
de edities 2017 en 2018 waren een groot succes, mede dankzij een fenomenaal entertainmentprogramma waar nog lang over nagepraat zal worden. Van de geweldige tenor Mario Veltman tot volksheld Frans Bauer en van meester-dandy Jort Kelder tot illusionistenduo Rob en Emiel. En dat allemaal onder de capabele leiding van de beeldschone Katja Schuurman, die de heren op charmante wijze door de middag loodste.

Over het project

Op zondag 15 januari 2017 vond de exclusieve vijfde editie van de Heerenzitting Den Bosch plaats in de indrukwekkende Orangerie! Met “The 5th Round” vieren zij het eerste lustrum. En gaan we speciaal voor u en uw gasten tot het uiterste om er een onvergetelijke entertainment experience van te maken.

Op zondag 14 januari 2018 vond de exclusieve zesde editie van de Heerenzitting Den Bosch plaats in de indrukwekkende Orangerie! ‘Viva Las Vegas’ bewees een onvergetelijke entertainment experience te zijn met alleen maar hoogtepunten.

Canday kwam bij ons met de vraag of wij de opnames voor de aftermovie en de registratie voor de televisieschermen wilden verzorgen. In samenwerking met Unlimited Vision & Sound hebben wij dit weten te realiseren.

Opdrachtgever

Today is Canday

Geleverde diensten

  • Video opnames
  • Live broadcasting
  • Fotografie

Samenwerking partners

  • Today is Canday – Creative agency
  • Unlimited Vision & Sound

VIDEOCONTENT

Promotievideo Heerenzitting Den Bosch 2018

Aftermovie Heerenzitting Den Bosch 2018

Promotievideo Heerenzitting Den Bosch 2017

Aftermovie Heerenzitting Den Bosch 2017

IMPRESSIE

Hieronder vind je een korte foto impressie van de Heerenzitting in 2017 & 2018. De beide edities zijn gehouden in De Orangerie in ‘s-Hertogenbosch.

Fotografie: Brabant Marketing en Stichting Heerenzitting Den Bosch