Over Gemeente Vught

Vught is een gemeente in het noorden van de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch. De gemeente telt 26.347 inwoners en heeft een oppervlakte van ruim 34 km².

Over het project

Door de Gemeente Vught zijn wij gevraagd om diverse video’s te produceren en de fotografie te verzorgen in de gemeente.

Opdrachtgever

Gemeente Vught

Geleverde diensten

  • Concept & strategie
  • Videocontent
  • Fotografie

VIDEOCONTENT

Gemeente Vught doet dit jaar voor de derde keer mee aan de Keukenbazen Battle 2018. De Keukenbazen Battle is een kookwedstrijd voor kinderen uit groep 7 en 8 (in schooljaar 2018 -2019) uit 17 gemeenten. Met deze battle ervaren kinderen dat lekker en gezond eten uit de buurt komt. Maar ook hoe leuk het is om samen een maaltijd te maken en op te eten.

De Hollandsche Dijk – Linie 1629

Keukenbazen 2018 – Oproep burgemeester van de Mortel

Keukenbazen 2017

Promotievideo Gemeente Vught

VORMGEVING

Titelbalk Gemeente Vught

Logo animatie Gemeente Vught

FOTOGRAFIE

In opdracht van de Gemeente Vught hebben wij diverse foto’s gemaakt van de gemeente. De foto’s geven een duidelijk beeld wat Vught allemaal te bieden heeft.

Impressie van Vught

Bekijk hieronder een impressie van de foto’s welke wij voor de gemeente Vught hebben gemaakt. De foto’s worden online ingezet op de website en bezoekvught.nl

Gemeentegids Vught 2018

In de gemeentegids zijn de foto’s op diverse pagina’s terug te vinden. Een duidelijk voorbeeld van het zowel online als offline inzetten van een stijl fotografie.

Bekijk hier de digitale gemeentegids