WIE WIJ ZIJN

Brabant Marketing is het full service internet- en marketing bureau gericht de MKB ondernemer. Elke dag zetten wij online, offline en video marketing in op een creatieve en effectieve manier. Zo vergroot u de bekendheid van uw uw bedrijf of organisatie bij zowel uw bestaande maar nog veel belangrijker potentiële klanten.

Door de visie van uw bedrijf te combineren met onze diensten streven wij er naar het maximale resultaat te boeken om uw bedrijf nog succesvoller te maken.

WAAROM BRABANT MARKETING?

Gebruik maken van creatieve en effectieve online, offline en video marketing, dat is waar Brabant Marketing elke dag weer mee bezig is. Iedere dag weer op zoek gaan naar kansen of deze zelf creëren.

  • Gericht op ZZP en MKB ondernemers
  • Ontzorgen uw marketingactiviteiten
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Duidelijke communicatie
  • Wij zijn hèt alternatief voor de grote kantoren

ONZE ERVARING

Online Marketing
Offline Marketing
Video Marketing
PR & Marketing

MAAK KENNIS MET ONS

christian-tomassen

Christian Tomassen

founder, social media strateeg, grafisch designer

“Elke dag jezelf zijn, en toch blijven veranderen. Op deze manier werk ik dagelijks met onze klanten.”

remco-de-vaan_zw

Remco de Vaan

co-founder, concept,
video marketeer

“In jezelf geloven is het grootste geheim van succes’’

Over Christian

Dagelijks werken aan creatieve en mooie projecten voor onze partners, dit is waar het allemaal mee is begonnen. Een creatief bureau voor de ZZP en MKB ondernemer.

Functie

Bij Brabant Marketing verzorg ik voornamelijk alle online en offline communicatiekanalen voor onze partners. Van het schrijven van redactionele teksten tot het creëren, inplannen, publiceren, reageren en monitoren van de diverse social media kanalen van onze partners. Ook het commerciële traject en het onderhouden van klantcontacten behoord tot mijn dagelijkse taken.

Over Remco

Mijn grootste drijfveer is om bij elke partner die met ons samenwerkt het beste in zichzelf naar boven te halen. Motivatie is alles. Wil je een succesvolle campagne dan zullen de neuzen dezelfde richting op moeten staan. Samen elke dag bouwen aan iets moois. Groots durven denken en het lef hebben om uit je comfortzone te stappen. Ik ben op mijn 21e begonnen als startende ondernemer omdat ik eigenwijs en tegendraads was en moeilijk kon omgaan met autoritair gedrag. Je mindere kanten ombuigen naar iets positiefs heb ik moeten leren. Omgaan met kritiek, afwijzing en teleurstelling zijn voor mij altijd motivatie geweest om op zowel persoonlijk en zakelijk vlak te groeien.

Functie

Binnen Brabant Marketing ben ik voornamelijk bezig met creatieve ideeën omzetten in een concept en het produceren van mooie content. Ook het commerciële traject van het vermarkten van producten en/of diensten vind ik een zeer uitdagende en leuke job.